Familieferie i Danmark: Her er tips til hvad i kan lave

Dette indhold er sponsoreret.

Vi er nu trådt ind i endnu en corona sommer, hvilket har resulteret i, at de fleste vælger at holde sommerferie i Danmark. Det behøver altså ikke at være kedeligt at holde ferie hjemme i Danmark, som faktisk har en masse at byde på, såsom skøn natur, seværdigheder og sjove aktiviteter for hele familien. 

Campingferie 

Campingferie er en selvfølge. Ejer man en campingvogn, kan man nemt komme væk fra hverdagen uden de store udgifter. I Danmark har vi en masse forskellige campingpladser, som er vært for en masse aktiviteter for både børn og voksne. De fleste campingpladser har en lækker pool. Ellers kan i udforske området ved den valgte campingplads. Her  kan i helt klart også finde seværdigheder og aktiviteter. 

Wellnessophold og spahoteller

Har i større børn er en afslappet ferie med spa og wellness et oplagt valgt efter et stressende år med corona. På sådan en ferie kan i virkelig få slappet af og løsnet anspændtheden. Nogle vælger at anse ferier som en mulighed for fuldstændig at koble af fra hverdagen, mens andre gerne vil lave en masse aktiviteter. Det kan også være i er til begge dele. Hos spatilbud.dk finder i de bedste tilbud på spa ophold i Danmark.  

Aktivitetshoteller 

En anden klassisk dansk familieferie er en tur til Lalandia eller Legoland. Her kobles hotel og aktivitet sammen så i over flere dage, kan udforske de mange aktiviteter i parkerne. Det vil helt klart være et hit hos børnene. Derudover findes der også aktiviteter til voksne disse steder, så ferien ikke kun går op i børn. 

Forlystelsesparker

Vælger i derimod at opholde jer derhjemme, er der stadig masser at lave på dagsture. I Danmark har vi en masse forlystelsesparker. Besøger i derfor altid den samme forlystelsespark, er sommerferien en oplagt mulighed til at besøge en af Danmarks andre forlystelsesparker, for eksempel med en tur over broen. 

Bondegårdsferie 

Bondegårdsferier er endnu en mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag. Her kommer i til at opleve en sjov og anderledes hverdag tæt på natur og dyr. Børnene kan få et indblik i det danske bondeliv og opleve malkningen af køer og plantning af afgrøder. Det er altså udover en sjov ferie også en lærerig ferie, som vil være uforglemmelig. Der er mange muligheder for en bondegårdsferie i Danmark, egentlig afhænger det af hvor langt i vil køre og hvilken del af Danmark i vil opleve. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *