Find den rigtige hund til din familie denne sommer

Dette indhold er sponsoreret. Har du overvejet at skaffe en hund til familien, og føler i jer alle klar til en ny trofast ven som i skal have igennem mange år? Der er mange fordele ved at have en hund, og hvis man har tiden og overskuddet til at have et stort kæledyr, så er det noget af det allermest givende for familien. Hunden er en dejlig ven at komme hjem til når man har været på job eller i skole, og man kan samles omkring gåturene og hundetræningen.

Læs om de forskellige racer

De forskellige hunderacer har deres egner karakteristika, og det er derfor godt at lære lidt om nogle af de forskellige racer, inden man vælger sin hvalp. Som du sikkert allerede ved, er der nogle hunderacer som er mere egnede som familiehunde end andre. Specielt hvis der er tale om familiens første hund, så er det godt at vælge en race såsom en labrador, en golden retriever eller en bulldog som alle er børnevenlige og som kan knytte sig til flere forskellige mennesker. Der er nogle hunderacer som oftere skal bruge mundkurve, da de er tilbøjelige til at gø, eller at være aggressive overfor andre hunde. Man kan selvfølgelig ikke altid forudsige hvordan ens hvalps adfærd vil blive når den bliver en voksen hund, men man kan forsøge at vælge en hunderace som generelt er fredelig.

Køb udstyr og gør hjemmet klar til din hvalp

Forberedelsen til at skulle have en hundehvalp er noget af det mest hyggelige, og man kan glæde sig helt vildt til at få sig en sød hvalp. Det er en god ide at hvalpesikre familiens hjem, så skrøbelige eller vigtige ting ikke står steder hvor hvalpen let vil kunne nå dem. Skaf også et hundetegn, som viser at hvalpen er jeres, hvis den mod forventning skulle løbe væk. Ligesom babyer, udforsker hvalpe verden ved at undersøge ting, og smage på dem med munden. Køb derfor bidelegetøj, til jeres hvalp, og find en god hundeseng hvor hvalpen trygt kan sove.  

Overvej om i vil købe hvalp eller adoptere fra kennel

Det er populært at købe hvalpe, og det er også fantastisk at følge hvalpen imens den vokser op og udvikler sig. Det kan dog også være en god ide at overveje om man hellere vil adoptere en hund som mangler et hjem. Nogle kenneler har hunde uden hjem, og disse hunde koster ofte mindre end hvalpe tit gør. Hvis i vil have en hund, så brug noget af sommeren på at træne hvalpen, og gøre den klar til en almindelig hverdag i sin nye familie. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *