Hyggelige weekendaktiviteter i julen

  • Familie

Dette indhold er sponsoreret

Julen er en tid for samvær og hygge med sin familie og nærmeste. Det er en højtid, hvor de nære relationer er i fokus, og hvor der findes rigeligt med muligheder for ting at lave sammen. Mange familier kan i løbet af året blive ramt af travlhed, og tiden, de bruger sammen, bliver derfor begrænset. Derfor er julen en skøn mulighed for at samle op på det forsømte. 

Det kan dog være svært at vælge mellem alle de mange spændende tilbud, der findes for familieaktiviteter i december. Derfor har vi forsøgt at hjælpe ved at samle nogle forslag herunder. 

Tag på juletur i det danske 

Når sneen har lagt sig over det danske land, er det en oplagt mulighed for at tage på en lille jule-roadtrip rundt til de største julebyer i landet. Pak bilen fuld af familien, godt humør og nissehuer og kom afsted. Der er masser af muligheder for hygge i de danske byer, og nærmest hver en lille by, i kommer forbi, har sit eget julemarked. 

Hvis i bor i Jylland kan i jo startede i smilets by med en brunch Aarhus. Herefter kan i udforske byens mange julemarkeder og få jer en æbleskive eller ti. I kan også tage et smut forbi Aalborg, hvor de hvert år anlægger en stor skøjtebane på torvet. Her er der rig mulighed for sjov og spas i julens tegn for alle aldre.   

Der er mange julemarkeder at vælge i mellem

Nu vi taler om julemarkeder, så er de jo en hel kategori for sig selv. Der findes enormt mange af dem, og de er alle fyldt med det fineste kunsthåndværk og hyggelige boder. Dette er også en oplagt mulighed for at finde en fin lille julegave i sidste øjeblik. Julemarkeder kommer i mange forskellige størrelser, og i kan selv vælge, om i foretrækker de små med 10 eller 12 boder, eller om i er til de helt store på diverse godser og slotte rundt omkring. 

Et julemarked kan måske godt blive lidt kedeligt i længden, hvis i har mindre børn med på turen. Derfor kan i overveje, hvorvidt jeres barn eller børn også vil synes, det er spændende at se på boder en hel dag. Ældre børn vil typisk finde lige så meget glæde i det, som du selv gør. 

Lav en klippe-klister dag

Selvom i sikkert allerede ejer flere kasser fyldt med julepynt, så kan det altså noget helt særligt at lave det selv. Det er også en hyggelig måde at være sammen på som familie, når man samles om et bord fyldt med karton, silkepapir og sakse. Her kan selv de helt små være med, og de bliver så stolte, når du hænger det, de har lavet, op. 

Julehyggen behøver ikke koste en formue, og du kan komme langt bare ved at være en smule kreativ. Kvaliteten af jeres tid sammen kan alligevel ikke måles i priser eller dyre æbleskiver, så lad fantasien råde og find de ting, som vil bringe jer tættest sammen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *