Sådan gør du familievillaen og -haven sommerklar

Dette indhold er sponsoreret. Sommeren er tiden, hvor familiens udendørsarealer virkelig skal udnyttes. Det er der, hvor vejret er til de lange og lune aftener på terrassen med grill og hygge. Det er der, hvor haven er mest indbydende og hvor børnene kan lege på græsarealerne, imens mor ligger og soler sig.

For at få det optimale udbytte ud af haven og villaens andre udearealer kræver det dog lidt arbejde. Det hele skal simpelthen gøres klar til sommerens mange aktiviteter. Står du lidt i uråd og har svært ved at finde ud af, hvordan du skal gribe det an, så læs med her. Vi har nemlig samlet en rækker tips og ting, der er vigtige at huske på.

 Terrassen skal være i orden

Terrassen er havens samlingssted, hvilket også betyder, at den skal være helt og aldeles i orden. Der skal være styr på underlaget og er der ukrudt der stikker op, så er det på tide at få det fjernet.

Hvis du endnu ikke har en terrasse, så er det i højeste grad på tide at få det. Hvis du allerede har en terrasse, så kan det være, at du skal overveje at udvide den, så den kan rumme sommerens arrangementer. Husk derfor at få fat i nogle gode terrassebrædder eller nogle belægningssten, så du kan komme i gang med projektet.

Badebassin til børnene

På de varme sommerdage er der bare absolut ikke noget ved, at være indenfor. Heller ikke for børnene. De skal ud i haven og lege i skyggen, så de ikke får det for varmt. Derfor er det også en rigtig god idé at investere i noget legetøj til haven, så børnene kan have det sjovt.

Et badebassin er nærmest et must om sommeren. Børnene kan få timevis af sjov ud af det og det kan samtidigt også hjælpe dem med at holde temperaturen lidt nede.

Grundig rengøring

Sidst, men ikke mindst, så skal haven og villaen også gøres grundigt ren, så den er flot og lækker til sommerens arrangementer. Græsset skal slås, der skal laves tagrenderens, flisernes skal spules og vinduerne skal pudses.

Har du mange bolde i luften og virker den store rengøringstur uoverskuelig, så kan du overveje, om du skal have fat i en professionel havemand, der kan komme og gøre arbejdet for dig. Ligegyldigt om du bor i København, Aalborg, Aarhus eller Odense, så kan du finde en god havemand, vinduespudser eller anlægsgartner til billige penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *