Sådan sikrer du, at din have er for hele familien

Dette indhold er sponsoreret

Børnenes sommerferie er skudt igang, og selvom vi er ved at få bugt med Covid-19, så kan vi nok alligevel godt se frem imod et par sommermåneder, der står i den danske sommers tegn. Det er nemlig stadig en anelse besværligt at skulle rejse ud af landet – især med hele familien – og det er derfor en god idé at begynde at tænke på, hvordan man kan få skabt den bedste sommer for børnene herhjemme i Danmark. Det er ikke alle, der har et sommerhus til rådighed, hvor man hurtigt kan flygte hen til. Derfor vil vi gerne guide dig til, hvordan du kan sørge for, at din have kan rumme hele familiens behov her henover sommeren.

Terrasse til de voksne

Det er vigtigt at have en terrasse til sommermånederne, hvor du kan sidde og have overblik over børnenes spas og løjer rundt i haven. En terrasse er skøn til mange ting, men først og fremmest er den et oplagt sted at stille et udendørs spisebord, således I kan nyde aftensmaden ude på de lyse og lune sommeraftener. Men lige så vidunderlig som den danske sommer kan være, lige så jammerlig kan den også være. Sommeren kan hurtigt blive våd og blæsende, så hvis du drømmer om at sidde ude selv på en regnvejrsdag, så er det værd at overveje en overdækket terrasse. En regnvejrsdag er nemlig ikke nødvendigvis ensbetydende med, at luften ikke er lun nok til at kunne sidde ude i, så det er oplagt at få overdækket terrassen, så den kan bruges hele sommeren. Der findes utallige muligheder i, hvordan en overdækket terrasse kan se ud, så det er bare med at finde tegnebrættet frem for at finde frem til netop din personlige drømmeterrasse.

Legeplads til de små

Imens du og din eventuelle kæreste eller ægtefælle sidder på terrassen og nyder et koldt glas hvidvin, er det oplagt, hvis jeres børn kan få lov til at boltre sig ude på græsarealet i haven, hvor I samtidig kan holde øje med dem. I kan starte med at høre jeres børn om, hvorvidt de har en bestemt yndlingsgynge nede fra børnehaven eller andet favoritudstyr fra diverse legepladser, som I kan få inspiration til at opbygge et mindre legeareal i haven. Det er selvfølgelig ikke fordi, I behøver at bygge en hel legeplads i jeres egen baghave, men vi er ret sikre på, at børnene kan få en hel sommer til at gå i haven, hvis der er bare en anelse mere udstyr end en fodbold og et sjippetov. Så længe en have har eksempelvis en enkelt gynge eller blot giver mulighed for fri leg, så kan en have pludselig føles som en campingplads i Sydfrankrig eller en legeplads i Italien for børn. På den måde vil jeres have både kunne rumme voksne såvel som børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *