Skal alkohol sætte en stopper for dit liv?

  • Familie

Annonce

Føler du at alkoholen har taget overhånd og går ind og styrer dit liv? Men du har ikke selv overskuddet og modet til at stoppe af dig selv. Det er svært for mange at tage beslutningen om at stoppe sit alkoholmisbrug, og det er slet ikke nemt når abstinenserne begynder at sitre frem. Heldigvis er der massere af hjælp at finde – blandt andet kan du komme i misbrugsbehandling tæt på Aarhus, hvor du vil blive hjulpet godt på vej til dit nye liv som alkoholfri. 

Genfind værdigheden og livskvaliteten 

Når du kommer i behandling for alkoholmisbrug er der stor chance for, at du igen genfinder livskvaliteten. Og hvad er et liv uden livskvalitet egentlig? I misbrugsbehandling vil du opleve tryghed, varme, anonymitet samtidigt med at der er fokus på diskretion, hvorfor du aldrig skal føle dig utilpas eller utryg blandt de andre. Folk på centrene er i samme båd som dig, hvilket åbner op for et sammenligneligt miljø, hvor du kan spejle dig i andre og få nye venner. 

For mange kan det være svært at få hverdagen til at hænge sammen, og den bliver ofte fyldt med alt for mange gøremål og for meget arbejde. Mange kan føle sig stresset, hvorfor alkohol for nogle kan være en løsning på dette. Hvis du heller ikke synes, at stressen skal tage overhånd, så læs med og find ud af, hvordan din hverdag kan optimeres. 

Måden du kan få mere tid med familien

Der findes mange måder hvorpå du kan få mere tid sammen med din familie – ofte handler det bare om at optimere en række praktiske gøremål i hverdagen. Du kan for eksempel sørge for nem og hurtig madlavning, da de fleste mennesker nok godt kan nikke genkende til, at denne pligt ikke står højest på listen med yndlingsaktiviteter. Med hjælp fra måltidskasser sørger du for lækker og nem aftensmad, og så er det ovenikøbet også forholdsvist billigt. 

Få leveret dine varer hjem til dig 

Måltidskasser er en god og nem løsning, men det er også skønt at lave sin egen mad. Derfor kan du også vælge få dine varer leveret lige til hoveddøren, hvilket de fleste supermarkeder i dag tilbyder. Du kan handle ind på supermarkedets hjemmeside, hvorefter du kan vælge tidspunktet, varerne skal sættes af. På denne måde sparer du en masse timer i løbet af ugen, hvor du i denne overskydende tid i stedet har mulighed for at hygge dig med familien. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *