Store oplever for familien i 2023 – Læs de gode tips

  • Familie

Er du på jagt efter nye og spændende oplevelser med familien? Måske er det blevet bestemt, at ferien i år skal holdes herhjemme i det danske, men uden nogle konkrete planer? I denne artikel har vi samlet en række oplevelser, som egner sig til hele familien, som du kan lade dig inspirere af. Læs med her. 

Ferie i Danmark, kan til tider være undervurderet. Dette kan blandt andet skyldes, at der simpelthen ikke er nok viden om, hvor mange fantastiske aktiviteter der faktisk er herhjemme, for netop voksne og for børn. Lad os tage et kig på disse fantastiske muligheder i det skønne danske land. 

Eventyr i Silkeborg

Silkeborg er en glimrende destination at overveje, hvis familien skal på tur. Byen og området omkring, er særligt kendt for den naturlige skønhed, blandt andet i forhold til Silkeborg Søerne. Byen er desuden også velkendt for at være Danmarks Outdoor Hovedstad, hvilket er perfekt for børnefamilier, der elsker sjov og leg i det fri. I Silkeborg er det desuden værd at tjekke Fonden Hjejleselskabet ud, som arrangerer hyggelige bådture for hele familien. 

En bid af Danmarkshistorien

Et godt tip til spændende oplevelser med familien, er for eksempel et besøg på nogle af de historiske steder og museer, vi har her i landet. Overvej f.eks. Vikingemuseet i Roskilde og kombiner eventuelt turen med København. 

Sheltertur i Danmark

Hvis der både skal spares penge på ferien, og du gerne vil give dine børn én på opleveren, så overvej at tage på sheltertur. Der findes mange shelters rundt omkring i landet, som ikke koster noget at overnatte i. Dette kan både være en lærerig og spændende oplevelse, for både de voksne og børnene. Lav mad over bål, sov under stjernerne og gå på opdagelse i den danske natur. 

Der er masser af gratis aktiviteter i Danmark

Det er ikke kun shelters, som går ind under gratis aktiviteter i Danmark. Overalt sker der nemlig arrangementer og seværdigheder, som ikke koster en krone at opleve. Du kan blandt andet tjekke nettet for gratis seværdigheder og aktiviteter i det område, du planlægger at ferien skal holdes i. 

Bondegårdsferien

Hvis du endnu ikke har været på bondegårdsferie med børnene, er dette klart en oplevelse du bør overveje at give dem. Der findes faktisk firmaer, der arrangerer disse typer ferier, hvor børnene kan komme helt tæt på farmer-livet og dyrene omkring. En oplevelse, hvor børnene lærer om dagligdagen og pasning af landbrug blandt andet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *