Ta’ hele familien med på farten

  • Familie
opladning på abonnement

Er I meget på farten, og har I en elbil? Så kan det være en fordel at have et abonnement til opladning af elbil. Flere udbydere tilbyder laderløsninger der gør det muligt både at oplade derhjemme, men også på farten

Der er dog nogle overvejelser i forbindelse med opladning af elbil på abonnement, som du bør overveje. Der er nemlig både fordele og ulemper ved abonnementsløsning til ladestandere.

Det første man bør overveje er, om det overhovedet kan betale sig med et abonnement. Hvis du f.eks. er på mange familieture, hvor I ofte kører lidt længere kan det være en fordel med abonnement, så I har mulighed for at oplade ved offentlige ladestandere.

En lille tommelfingerregel er også, at hvis du kører mere end 10.000-15.000 km om året, vil det kilometermæssigt godt kunne betale sig med en abonnementsløsning.

Omvendt kan der også være nogle ulemper ved et opladningsabonnement. Du skal hver måned betale et fast månedligt beløb uanset, hvor mange kilometer du kører. Det er selvfølgelig en ulempe, hvis der er måneder, hvor du kører langt færre kilometer end normalt.

Der er derfor en række overvejelser, du bør tage højde for i forhold til, om det kan betale sig for jer at have en abonnementsløsning til opladning af elbil. Du kan læse meget mere hos TjekBil, som har opstillet nogle helt konkrete fordele og ulemper ved abonnementsløsningen til opladning.

Hvad koster et abonnement?

Der findes mange udbydere af abonnementsløsninger, herunder bl.a. Clever. Derfor er det en god idé, at afsøge markedet inden man vælger, hvilken udbyder man vælger.

Man skal dog også være opmærksom på, at når man har en abonnementsløsning til opladning af elbil, så ejer du ofte ikke selv din ladeboks på hjemmeadressen – det gør udbyderen. Det er derfor vigtigt, at man er grundig i sine overvejelser, da der kan være høje omkostninger forbundet med, at få ladeboksen afinstallertet igen – som ofte er egenbetalning.

Du kan dog roligt, tage afsted med familien. Der er flere og flere ladestandere rundt omkring i Danmark, og det er muligt at oplade uanset, om du har et abonnement eller ej.

Rigtig god tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *