Adventsgaver til teenagere – Her er 10 idéer

Så snart julemåneden begynder at nærme sig, gør juleshoppingen det samme. Der skal købe julegaver, mandelgave og kalendergaver eller adventsgaver. Det kan være svært at finde inspiration til alle gaverne, og skal du finde adventsgaver til teenager, kan det være endnu sværere. Du får derfor her 10 idéer til gode adventsgaver til teenager. 

Tøjfolder

Hvad er smartere, end at give din dovne teenager en gadget, som måske ligefrem får dem til at synes, at det at lægge vasketøj sammen, er en sjov opgave? Den smarte tøjfolder giver ikke blot bedre plads i skabet ved at folde tøjet ens, men gør også hele processen lidt federe, og måske du på den måde får mere hjælp til vasketøjet fremover. 

Oplevelser

En tur i biografen, en brunch med mor eller far alene, eller noget helt tredje. Oplevelser falder nærmest altid i god jord, og kan samtidig give dig en hyggelig stund med din teenager, og en oplevelse i vil kunne nyde sammen – eller måske skal teenageren sendes afsted med vennerne. 

Nyt cover til telefon eller computer 

Det er svært at komme udenom, hvor meget de elektroniske redskaber fylder i hverdagen. Glæd din teenager med en gave som de selv vil hade at skulle bruge penge på, men som de vil elske at kunne putte på deres computer eller telefon. Det er bare lidt federe med et sejt cover. 

Gavekort til yndlingsbutikken 

Giv et gavekort til din teenager, og lad dem selv finde den perfekte gave fra deres yndlingsbutik. Gavekort er en nem gave, men hvilken teenager vil ikke blive glad for muligheden for at få mulighed for at shoppe lidt selv? 

Slik eller chokolade 

Til julen hører chokolade og andre søde sager. Køb din teenagers yndlings og lad dem nyde søndagen med hygge, tv og lækre julegodter fra adventsgaven. 

Handsker til touch screen

Den bedste accessorie til din teengagers kolde hænder. Med handsker som kan bruges til touch screen, sikrer du dig en glad teenager med varme fingre, som kan bruge mobilen selvom det er hundekoldt udenfor.  

Parfume 

Smid din teenagers yndlingsduft i sokken, og håb på at de ikke går for meget amok med parfumen, så du også kan få lov til at trække vejret juleaften. En god duft kan glæde både piger og drenge. 

Engangskamera

Et engangskamera giver din teenager mulighed for at forevige sjove øjeblikke med familie eller venner, og nyde hvordan halvdelen af billederne måske ikke klarer fremkaldelsen. Men hey, det er jo en del af charmen. 

Spil

Savner du lidt familietid med din teenager. Giv dem et sjovt spil i adventsgave, og håb på at det betyder flere spilleaftener som familie. På den måde bliver det forhåbentlig en gave hele familien kan nyde sammen. 

Julesweater

Hvad er mere julet end en sjov julesweater? Giv din teenager en julesweater som kan bruges til alle julens fester og de kolde dage derhjemme. Er hele familien vilde med jul, kan i jo alle have en sweater, og få taget et rigtigt julebillede, med jeres fine trøjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *